Zakdoekje leggen bij RTi Hilversum

Een actiefoto (Gooi en Eembode) van het redactielokaal van de lokale omroep van Hilversum, RTi Hilversum. Je ziet redacteurs in actie. Hier wordt kennelijk een item over peuterzaal ‘Het Zonnestraaltje‘ uitgewerkt…;-(

Immers: de foto heeft wel een heel erg hoog ‘Sound of Music’-gehalte.

Jammer, weinig rock ’n roll, niks (lees niets) vernieuwends, wel veel suffe, stoffige items.
Er worden veel KANSEN GEMIST ondertussen:
-er is nog steeds geen teken van leven van de radio (het gerucht gaat: pas eind augustus ..),
-geen televisie- (ja, per 1 mei is het Zonnestraaltje-item óók via UPC te zien), en al helemaal
-geen Internet aanbod, behalve noodgedwongen nu af en toe een filmpje op Youtube.
-en (hallo daar, jullie hebben een website) er is geen communicatie naar de doelgroep. En dat ben IK, onder andere -bewoner van Hilversum- die ook bijgedragen heeft aan de 250.000 euro  (is 5000 euro per week)
Halló jongens en meisjes van RTi, speelgoed aan de kant en aan het werk. Ja, óok in het weekend en (ps) géen makkelijke herhalingen – al op iedere vrijdag-  van de afgelopen 4 dagen nul-nieuws.
Het duurt allemaal te lang, het is fop, het is te makkelijk en het gaat opvallen!

Advertenties

8 gedachten over “Zakdoekje leggen bij RTi Hilversum”

 1. Het bijeen gesprokkelde ‘nieuws’ van 27 april is weergaloos!
  kijk zelf

  (er werken minstens 9 redacteurs (zie foto) aan dit journaal)
  Losse shots van de kermis en een reclame spot over uitvaartovernachting. Sjonge!

 2. Na meer dan de honderd gevraagde dagen om in te werken ( op 8 september 09) kan ik alleen maar vaststellen dat de kwaliteit nog niet is wat verwacht wordt. Na de startsubsidie van 2,5 ton had ik meer verwacht. Zwakke voice over bij het nieuws, tekst tv berichten die al meer dan een week over tijd zijn, en aankondigingen van activiteiten die al een paar dagen geleden hebben plaatsgevonden. Kijken en luisteren de makers wel eens naar het product dat op de kabel komt? Soms heb ik de indruk van niet. Na alle poeha over die slechte OH van weleer dit… Ik schaam mij Hilversummer te zijn.

 3. RTI Hilversum is een wespennest. Ik had het plan er vrijwilligerswerk te gaan verrichten maar de sfeer was zo slecht en de medewerkers zijn er zo ongelooflijk dom dat ik me heb teruggetrokken. Idereen heeft er hooglopende ruzie met iedereen lijkt het wel. Het is doodjammer van het belastinggeld dat de Hilversummers hiervoor betalen. Dummer is niet voor vragen te bereiken, zelfs niet na 6 mails !Hij strijkt daar z`n salaris op en werkt voor zijn eigenlijke bedrijf, Siliogogo. Wat een beschamende vertoning..al die luie domkoppen bij elkaar. Geen wonder dat de wèl hard werkende mensen van toeleveringsbedrijf Dudok FM streen en been klagen. De apparatuur waarmee ze werken heeft veel weg van zelfgebouwde radio`s !

 4. De heer Jan Barnier meldt mij dat dat er na alle kritiek, ook van hem en anderen bij toeleveringsbedrijf Dudok FM, na ( wel degelijk ) een gesprek met Herman Dummer sprake is van een verbetering in de sfeer. Moge dit in het nieuwe jaar ( 2010 ) doorzetten !

  Ook DIT bericht geef ik natuurlijk zonder schuilnaam..

 5. Herman, Menno, Ida, Dave Willem,

  In de schrijvers- en dichtersbuurt in Hilversum is veel protest tegen het voorgenomen besluit om daar bomen te rooien. Er is een aktiegroep in het leven geroepen etc etc

  Waarom is RTi hier nu weer niet bij? Zelfs RTV Noordholland had er een item van in het journaal !

  RTi is niet gevraagd. Toen ik voorstelde het protest via RTi te uiten werd door de organisator slechts minzaam en schamper gelachen.

  Wat gaan jullie in de toekomst doen om het imago te verbeteren? Opschieten hoor anders is weer een paar ton belastinggeld verprutst.

  VG Jaap Rog, luisteraar

 6. Wat de heer Jaap Rog al jaren geleden voorspelde is uitgekomen: RTI Hilversum is geheel naar de donder gegaan, voornamelijk door de praktijken van Herman Dummer. Ook Willem Bol heeft meegewerkt aan de ondergang.

 7. Begrijp overigens niet waarom Jaap Rog ook Jan Barnier van kwade trouw beschuldigt, Barnier heeft Rog nooit ontmoet..

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s