De nieuwste (16e) lokale omroep Hilversum heeft website online …

..een website die (28/11/08) nog bij lange na niet werkt!

Dat gezegd hebbend: Een lijst van illustere voorgangers in deze lokale mediasoap (in alphabetische volgorde):
A-FM, DudokFM, Gooiland-Radio, MCGV, Omroep-Hilversum, Radio-192, Radio-Hilversum, RANO, ROVOZ, RTV-Hilversum, Slogo, Studio-035, TV-Gooiland, TV-Hilversum, VLOH, … (iemand vergeten?)
en nu dan (nummero 16): RTI-Hilversum.

11 gedachten over “De nieuwste (16e) lokale omroep Hilversum heeft website online …”

 1. Hallo jongens !

  Hebben jullie zin in een DJ of programmabegeleider ?

  Ik kost niets…nog geen reiskostenvergoeding ! Ik weet bijna alles van popmuziek en heb zeer goede contactuele eigenschappen.Ook heb ik een prettige stem. Ik ben 25 jaar leraar geweest en spreek dus makkelijk…( nou ja een gezellige oude hoer dus). Nodig me eens uit voor een half uurtje…

  Jaap Rog
  Bilderdijklaan 34
  1215BP Hilversum

 2. Wanneer je bij deze zender naar een vrijwilligersbaan zoekt bedenk je dan even…het is zoiets als het hoofd in een BEERPUT steken. Wat DAAR rondloopt, wat daar gebeurt..het is niet te geloven ! Menno vd Klein, hoofd van de radio is met grote afstand het domste mannetje dat ik ooit zag ! . Ida vd Schepop “heeft geen tijd”voor je. Herman Dummers krijg je gewoon nooit te ZIEN ! Hij maakt zich misschien nuttig voor zijn eigen bedrijf Siliogogo, bij RTi is hij Niet te zien. Ik schreefhem 6 brieven omdat ik wilde kennis maken, hij beantwoordde ze niet ! Zo verschrikkelijk onbeschoft en lui is die man…Ik begrijp volkomen waarom Jan Barnier en Fred Lucassen van Dudok FM zich dood ergeren aan dit WANBELEID. Geen nieuws op de radio en dat ook niet willen, er NIETS voor doen…het is doodzonde van het ( belasting)geld.

 3. Wèl moet ik zeggen dat de TV-activiteiten van RTi Hilversum nu sterk verbeterd zijn. Vandaag ( kerst 2009 ) een redelijk goed programma en bij de kabelTV is het stompzinnige aanduiden van het half uur ( 09h30 10h00 etc ) vervangen door de eenvoudige mededeling “elk half uur”.Misschien heeft mijn fèlle kritiek toch enige zin gehad. Moge de gang van zaken ook bij de radioafdeling sterk verbeteren in het nieuwe jaar. Zelfs de zeer kritische Jan Barnier van aanleveringsbedrijf Dudok FM meldt mij dat ook daar nu gepraat en verbeterd wordt ! Deze verbetering en de hoofdrol van Dummer meld ik natuurlijk ook zonder nickname.

  ( wordt het toch nog gezellig….)

 4. Dat Rog al die kritiek levert zonder schuilnaam vind ik getuigen van karakter.Bovendien is hij eerlijk in zijn oordeel want hij geeft ook aan dat het op eerste kerstdag beter met rti tv ging! Hulde Jaap Rog !

 5. (bericht iets opgeschoond met een […] -by willd things)

  TOCH is het nu nog steeds KUT met peren. Mijn aanvankelijk optimisme in m`n kerstboodschap is weer getaand. Nog geen programmabegeleiders of vervelende trutjes die niet KUNNEN presenteren.Zeer ergelijk, bv “en nu ga ik een plaatje draaie….eh ik ga een plaatje draaie, ehhhhh onee! ik ga helemaal geen plaatje draaien, er komt weer….eh o ja! ik ga toch een plaatje draaien etc etc Ik hoorde dat écht vrijdagavond!
  Aan de RTi site is nog helemaal NIETS gedaan. Er staan dezelfde boodschappen op als een jaar geleden
  Er is op de lokale zender nog altijd geen lokaal nieuws. Jan Barnier van Dudok FM is ook al weer EX!

  Herman Dummer, […], ga je schamen gvd !!!!Menno vd Klein ga aanpakken!Dave Smits, doe er eens wat aan, Ida van de Schepop Scuff up your feet! Willem Bol ga je diep diep schamen. Jij bent voorzitter van het bestuur van RTi en je bakt er NIETS van !! Een GODVERGETEN SCHANDE is het . Waar is al dat belastinggeld gebleven??

 6. Rog hep gelijk,Het is bij RTi Hilversum een doortrapt en corrupt boevennest.Voorzitter Willem Bol doet er nu helemaal niets meer aan en Dummer,die halve gare met dat slapbleek gezicht, ontvangt zijn prima salaris volkomen onterecht,is geen man voor deze job.Dave en Mennootje kunnen dit alles natuurlijk niet aan..Ida van de Schepop is in loondienstaar maar zou zelfs als vrwgr een zeer SLECHT figuur slaan.Schande!!

 7. Hoe het gaat? Verschrikkelijk. Met jullie dan!

  Er is nog steeds geen teletekst, geen goede rti.fm internetsite , geen lokaal radionieuws ( vinden Dummer en Bol niet nodig….”een HOLD erop” ) en het TV nieuws is ook nog steeds van het oude lendewater….op de tv verschijnen verslagen die daar een paar dagen blijven staan, het tv nieuws wordt knullig gemaakt, de radio speelt meestal liedjes zonder dj en ALS er is eens aardig programma is bv van Dudok fm ( de lokale tijd ) lopen de spanningen zo op dat de hele Lucassen- Barnier-club ermee stopt. DLK was een zonder meer goed programma waarnaar ik met groot genoegen luisterde. Leuke presentatie, leuke muziek en meer. Waarom zijn de medewerkers van Dudok opgestapt? Niet alleen door Bol en Dummer. Dat zijn wel niksnutten maar de anderen hebben eraan meegewerkt Menno mvd Klein (zenuwlijder),Dave of vd Schepop (maakte een nieuws aankondiging op tv van “20h30, 21h00,21h30 enzovoort ! ” De tekstpagina werd er geheel door gevuld. IK ried haar aan te schrijven Elk Half Uur.

  Maar wat moeten we in Hilversum met dat stel luie onbekwame domkoppen? vd Schepop is niet eens vrijwilliger, ze is daar in loondienst. Ook die slappe Dummer verdiend bij RTi een fors maandsalaris terwijl hij alleen voor zijn eigen bedrijf Siliogogo werkt. Een godvergeten schande mensen! Je reinste diefstal!

  Dummer, Bol, Menno, Dave, Ida..ga weg!! Verpruts niet langer ieder jaar tonnen geld, STOP er in godsnaam mee! Ik ben zelf DJ en wil niet langer luisteren naar iets als: zo….dan gaan we nu een plaatje draaien van…..o nee, er komt iets tussen…het weer ?…nee hoor we gaan nu echt een plaatje draaien….etc

  STOP ermee jullie. Hilversum heeft een volwaardige lokale zender nodig met lokaal radionieuws en nu is wel gebleken dat jullie onmachtig zijn en niet geschikt voor je werk! Laat een andere groep mensen de kans krijgenhier wat van te maken, zo vreselijk moeilijk is het ook weer niet.

  In Godsnaam….vertrek!

  Luisteraar Jaap Rog, Hilversum

 8. Nu Dummer inderdaad vertrokken is is bij RTi grote verbetering in kwaliteit te bemerken. Proficiat, moge mijn kritische opstelling hiertoe bijgedragen hebben!

 9. Vanaf 1 oktober begint de nieuwe radio programmering van RTi Hilversum, naar mijn mening een stuk beter dan wat hiervoor op de zender te horen was!

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s